pátek 2. února 2018

Koncert Papa Roach

Kapelu Papa Roach jsem začala poslouchat před devíti lety, kdy jsem poprvé slyšela jejich hit Last Resort u kamarádky a ihned jsem si ho oblíbila. Poté jsem začala poslouchat čím dál tím více jejich písniček, až jsem znala alba skoro nazpaměť. V roce 2010 se Papa Roach objevili na Sázava festu, ale jelikož jsem byla ještě na základce, nikam jsem nemohla a tak jsem jen smutně doufala, že se na ně podívám někdy jindy. Dokonce jsem měla jejich koncert na DVD a dívala jsem se opravdu často, joo typická puberťačka. 😅 O pět let později se tu Papa Roach objevili zase, ale já jsem se o koncertu dozvěděla, až už bylo po něm. Opravdu zákon schválnosti.

Minulý rok byl na koncerty opravdu bohatý. V červnu se na Aerodrome festivalu ukázali Linkin Park, což jsme s přítelem nakonec zavrhli a budu toho litovat nejspíše už dokonce svého života. V červenci jsme byli na Rock for People, protože dojeli moji milovaní Paramore a Evanescence - článek zde. Poté, asi tak v polovině července jsem se dozvěděla, že do Prahy přijedou Papa Roach a ihned jsme objednávali lístky. No a nakonec byli ještě ve Vídni The Pretty Reckless se Stone Sour. Na to už ale bohužel nezbyly finance, tak doufám, že TPR uvidím ještě někdy jindy.
Teď se ale zaměřím na 17. září 2017.




Po obědě jsme dorazili do Prahy. Ubytovali jsme se v hotelu Expo, který můžu jedině doporučit! Pokoje jsou opravdu nádherné a snídaně velmi dobré.😉 Hotel je hned vedle Výstaviště Holešovice, kde koncert byl, takže jsme to měli opravdu blízko a nemuseli nikam přejíždět. Po vybalení věcí jsme šli do centra, pochodit obchody a něco hezkého si koupit na sebe(samozřejmě). Než jsem se nadála, bylo celkem dost hodin a já nestíhala. Kolem 19:00 jsme vyrazili k hale, kterou měli otevírat o hodinu později. Na Výstavišti jsme nikdy nebyli, takže jsme byli celkem dost zmatení když jsme chodili sem a tam a nikde neviděli čekající lidi. Nakonec jsme šli po stopách partičky lidí, stoupali jsme po schodech výš a výš, když v tom najednou vidíme řadu, velmi dlouhou řadu, opravdu hodně dlouhou řadu. V tu chvíli jsme věděli, že to bude ono! Pro představu, jak ta řada byla velká, první lidi tam stáli 6 hodin!😈 Tak jsme si stoupli na konec řady a čekali, čekali a čekali. Kolem 20:00 se tedy řada začala pohybovat směrem dopředu a za další půl hodiny jsme byli uvnitř. Díky tomu, že jsme stáli někde uprostřed té obrovské řady, jsme se taky dostali pozdě do haly a první řady byly samozřejmě komplet plné. Mohli jsme se jít pokusit o to, abychom se tam procpali, ale jelikož mám pouhých 156 cm, tak by mě asi ušlapali.
Jako první vystoupili De Staat, což nebylo to pravé ořechové. Můj výraz na jejich hudbu vypadal nějak takhle: 😥.


 Začal mi stoupat adrenalin v krvi, bylo to tady. Kromě písniček z nejnovějšího alba, hráli taky ty starší i úplně nejstarší. 😃 Ke konci písničky Forever se z ní stala písnička In The End od Linkin Park, jako pocta Chesterovi. V této chvíli mi dokonce i tekly slzy. Nakonec měl Jacoby ještě k tomuto tématu dost emocionální projev. 
Jak jsem očekávala, lidi šíleli, házeli kolem sebe plastové kelímky s pivem a po jedné dívce v prvních řadách skutečně šlapali. Opravdu nemám ráda, když se z některých stávají bezohledná zvířata. Já osobně chodím na koncerty pro to, abych si užila tu hudbu a měla hezké vzpomínky a ne, abych se opila jako dobytek. Ale zpět ke koncertu. Ve chvíli, kdy Jacoby seskočil z pódia a šel si podat ruce se všemi v první řadě, jsem opravdu záviděla. Nakonec si s nimi i zazpíval. Ponaučení pro mě, že příště mám čekat na koncert hodně brzo. Opravdu jsem se na tom balkonu necítila, protože jsem tam byla asi jediná, která nahlas zpívala a šílela jako pominutá. 

Pokud se chcete podívat na video z koncertu, najdete ho TADY.

Největší překvapení a taky radost jsem měla včera večer. ⇩⇩⇩⇩⇩⇩


Oficiální profil Papa Roach mi "lajkl" mé video. Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit, protože jsem je na fotce ani neoznačovala. Možná jsem jako malá, ale mně to udělalo opravdu ohromnou radost! 💕



2 komentáře:

  1. Hezký článek :)
    Já letos půjdu na Imagine Dragons, a to se teda nehorázně těším :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)