pátek 6. července 2018

Makeup Revolution - Soph X Extra Spice paletka

Když jsem poprvé zahlédla obrázek této paletky, věděla jsem, že ji okamžitě musím mít. Netrpělivě jsem čekala, až konečně dorazí i do ČR a v den, kdy se to přihodilo, jsem ji okamžitě objednala. Mám pocit, že tohle píšu ke každé druhé paletce a asi tomu tak i bude. Přeci jen jsou paletky očních stínů mým nejoblíbenějším produktem, co se týče líčení. A když uvidím takovou krásnou paletku, jako například právě Soph X Extra Spice, to mi prostě srdíčko zaplesá. Zajímavým faktem ale je, že mě první Soph X paletka vůbec nezaujala. Možná to bude tím, že jsem taková straka a když jsem uviděla ty třpytivé a syté stíny v Extra Spice, nemohla jsem si prostě pomoct. 


Paletka se nachází v lesklé hnědé krabičce a samotná paletka má zrcadlový rose-gold obal. Obal je samozřejmě plastový, jak to bývá u většiny paletek, ale i tak působí celkem "luxusně". Horší teda je, že jsou na ní pořád otisky prstů.
Uvnitř paletky se nachází zrcátko, postrádá však aplikátor, na který jsem v paletkách od MUR zvyklá. To mi ovšem vůbec nevadí protože ho stejně nikdy nepoužívám a radši sáhnu po štětci. Líbí se mi taky hlavně to, že názvy stínů jsou napsány přímo na paletce. 


Stínů se v paletce nachází 18 a co je hlavní, je tu spousta barev se kterými se dají udělat jak stíny na denní nošení, tak na párty, či festival. Převažují zde teplé odstíny, ale najde se i hrstka studených. Dále se v paletce nachází 12 stínů matných a zbývající jsou se shimmerem. Pokud bych měla za sebe říct, které stíny mě zde zaujaly nejvíce, tak jsou to jednoznačně Twenty one, který je sytě růžový a stříbrný s názvem Infinity. Tyhle dva stíny byly první, které jsem použila. 



Další stín, který bych ráda zmínila je nejtmavší stín z celé paletky(Reputation), který se tvářil jako tmavě petrolejově zelený, bohužel je však černý. To mě tedy trochu zklamalo, protože se už dlouho pokukuji po tomto odstínu v kvalitním provedení.
Tento stín také nejvíce práší, ale není to žádná hrůza. Ostatní matné stíny jsou též prášivé, ale pouze minimálně opadávají pod oko, takže to jde v pohodě oprášit.


Pigmentace stínů je individuální. Třpytivé stíny jsou syté okamžitě, kdežto některé je potřeba vrstvit, konkrétně například žlutý stín s názvem Vitamin C.
Výdrž stínů je dle mého dost uspokojivá a vydrží možná i déle, než paletky, které jsou o několik stovek dražší.
Za mě tedy paletka obstála a určitě s ní budu vymýšlet v budoucnu i další looky. 😊



Tak a teď vám tady všem slavnostně přísahám, že ode mě nebudete číst o další paletce minimálně měsíc, možná i dva, a to i když mám ještě jednu v zásobě, o které mám v plánu něco napsat. V nejbližší budoucnosti se chystám na článek o mně, o tom, kde jsem byla, atd. Dokonce už mám i dárek do giveaway, až bude blog slavit 3. narozeniny. Fanoušci paletek, máte se (snad) na co těšit. 😉

2 komentáře:

  1. Ta paletka je úžasná! Ty barvy, po dlouhé době něco co mě opravdu zaujalo. Budu se muset po ní podívat.
    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně není špatná, ale že by mě paletka až tak uchvátila, to se říct bohužel nedá. Ale balení má krásné!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)