neděle 10. června 2018

Recenze na brazilky z Aliexpress

Ahoj! Je to tady! Za pár dní bude půlka června pryč a já už mám samozřejmě pořízeny nové plavky. Jeden vrchní díl jsem si koupila v F&F za 129 kč a tři spodní díly jsem si objednala na Aliexpressu. A právě o těchto brazilkách bude dnešní článek. 


Na konci července se chystám na dovolenou, a tak jsem samozřejmě objednávala plavky s předstihem. To jsem ale vůbec nemusela, protože plavky došly za 11 dnů a druhá várka za 9 dnů. Druhá várka proto, protože jsem si první objednala plavky ve velikosti S, ale byly mi nějaké menší, i když je u plavek napsáno, že velikosti sedí. Potom jsem se podívala do tabulek a zjistila, že jejich S, sedí na evropskou 34, což je u nás XS. Tudíž jsem si je objednala znovu ve velikosti M. Bohužel jsou ale větší jen, co se výšky týče, protože v šířce mají rozměry stejné, nebo o něco málo vyšší. 
Jeden kus stál v přepočtu asi 85 kč a poštovné bylo zdarma.

Jinak plavky vypadají stejně jako na obrázku, možná ještě lépe. Zelená i růžová je opravdu krásně neonová, i když mi to na fotkách nešlo moc zachytit. 


Na zadní části jsou plavky řasené, takže opravdu drží tvar brazilek. I když ve spodní části, kde už toto řasení není, je až příliš mnoho látky a oblečené plavky se pak překrucují.


Ve spodní části také trčí nitě ze švů, ale to se dalo očekávat. Bohužel s nimi nic moc nenadělám, protože bych si plavky jen rozpárala. Naštěstí to nejde vidět, takže je mi to celkem jedno. Nitě trčí i v jiných částech plavek, ale ty jdou bez problémů odstřihnout. 


Zelené plavky už jsem i testovala (zatím tedy jen ve vaně) a můžu říct, že jsem spokojená, protože vůbec neprosvítají a toho jsem se nejvíce bála. 

Plavky nejsou 100% kvalitní, ale za těch pár korun jsou celkem super a pokud byste některá chtěla neonové plavky a nechcete za ně dávat příliš mnoho, tak určitě doporučuji. 😊
Najdete je ZDE.

3 komentáře:

  1. Nevypadají až tak špatně, ale už jednou jsem si nerozuměla s velikostmi, takže mě nějak neláká si na Ali objednat plavky :) Každopádně ať slouží! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú celkom fajn. Ja z Ali nakupujem skôr blbosti. Niekedy som tam kupovala aj nejaké oblečenie. Kvalitou bolo celkom fajn len tie veľkosti sú niekedy poriadny oriešok. Ale zatiaľ sa mi vždy podarilo nakúpiť len dobre :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, zajímavý článek. Chtěla bych si pro sebe koupit nějaké kalhotky. Na netu na webových stránkách tady jsem několik solidních našla, jenomže nevím které si vybrat o koupit. M

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)