neděle 15. dubna 2018

Outfit #16 - Made in the 90's

Tak konečně je tady pořádné jaro a já můžu zase trochu oprášit svůj šatník. Už jsem se nemohla opravdu dočkat, až budu vybírat lokality na focení, pózovat před fotoaparátem, kde se na mě dívá dalších dvacet lidí a nakonec si stěžovat, jak se ty fotky vůbec nepovedly, mám na nich ošklivý obličej a jsem tlustá. Prosím, berte tuto větu s nadhledem, i přes to všechno mě to pořád baví!

Hlavním tématem tohoto outfitu je jednoznačně tričko Made in the 90's, které jsem si pořídila na konci minulého léta a ještě nějak nebyl čas se v něm tady ukázat. I když moc trička s nápisy nenosím, tohle jsem si prostě koupit musela. Je na něm super taky to, že si k němu můžete dát pouze obyčejné kalhoty a i přesto celkový outfit nevypadá nudně, alespoň dle mého názoru. 😊




Abych ale outfit ještě doladila, chtěla jsem si vzít věci, které tyto 90. léta ještě více podtrhnou. Můžete na mně tedy dále vidět choker a džíny do pasu. Jako bundičku jsem zvolila vínový bomber, který ráda k tričku nosím a boty na platformě stejné barvy. 



Tričko: New Yorker
Džíny: New Yorker
Bomber: F&F
Boty: House
Brýle: New Yorker
Choker: AliExpress


4 komentáře:

Všem moc děkuji za komentář :)