neděle 14. ledna 2018

The Balm - Meet Matte Hughes

Ahoj! Jak se všichni máte?
Já právě odpočívám u psaní tohoto článku, neboť se celé dny učím a už mě to absolutně nebaví. Navíc jsme si tento týden sestavovali rozvrhy na příští semestr a z toho se asi taky zblázním. Dvakrát v týdnu dojedu domů až kolem 21:30, jeden den 19:30, no a ty zbylé dva už tak nějak "normálně". A to ještě nemám zapsaný sport, který máme 4 semestry povinný. 😓
Teď už ale k článku. Dneska si dáme takovou malinkatou recenzi na matnou tekutou rtěnku Meet Matte Hughes od the Balm. Mám ji doma už půl roku, tak je asi načase o ní něco říct.


Rtěnka má 18 odstínů, její objem je 7,4 ml a stojí 439 kč na oficiálních českých stránkách the Balm, z kama ji taky mám.
A tohle značka slibuje:
Vysoce pigmentované dlouhotrvající rtěnky s vůní vanilky a máty mají matný finiš a vydrží na rtech nekonečně dlouho.
Navíc jsou tak lehké a jemné, že je na rtech ani necítíte - můžete tak dát sbohem pocitu napjatých či ulepených rtů.


Začnu tedy od úplného začátku. Rtěnka příjemně voní a skrývá v sobě menší aplikátor, se kterým se opravdu velmi dobře nanáší.


Po nanesení rtěnky vás začnou příjemně mentolově chladit rty. Ze začátku je to celkem zvláštní, ale po chvíli si na to zvyknete. 
Asi minutu po nanesení rtěnka zmatní a cca po 5-ti minutách už je zaschlá.

Odstín Affectionate

Jakmile rtěnka zaschne, tak už se rty vůbec neobtiskávají, takže vydrží i nějakou tu letmou pusu. Dovolím si říct, že rtěnka by vydržela snad i celý den, ale budeme předpokládat, že během dne jíme a pijeme. Během testování, jsem na sobě měla rtěnku 5 hodin a vypila jsem asi 1 litr tekutin. Rtěnka se malinko obtiskávala na láhev, ale spíše jen v koutcích. Každopádně i po těch pěti hodinách vypadala, jako když jsem si ji ráno nanesla. Jasně, když se podíváte detailněji do zrcátka, tak uvidíte, že už jsou tam nějaké nesrovnalosti, ale pokud by s vámi někdo mluvil, tak si toho ani nevšimne. Navíc ji za celý den na rtech ani neucítíte!


Tohle je zatím ta nejlepší tekutá matná rtěnka, kterou jsem kdy měla a můžu ji jen vřele doporučit! 😊
Určitě mám v plánu si koupit i další odstíny.

A co vy, máte doma Meet Matte Hughes a nebo byste mi doporučili jinou rtěnku? 

6 komentářů:

  1. Na matnou rtěnku od theBalm jsem se už několikrát dívala, ale nebyla jsem si jistá, zda bude kvalitní. Děkuji za recenzi, teď už vím, že jí příště beru! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi ten odstín. A jinak s tebou soucítím ohledně zkoušek a testů, my máme zkouškové sice posunuté a začíná až příští týden, i tak to už na mě ale začíná doléhat. Přeju hodně štěstí :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto rtěnku mám také, ale v červeném odstínu a mohu tvou recenzi jen a jen potvrdit :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. S the balm ještě zkušenosti nemám. Co se týká rtěnek, preferuji levnější varianty, mnohdy jsou stejně kvalitní a raději místo toho zainvestuje do makeupu nebo stínů:)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)