sobota 19. srpna 2017

The Balm - Nude Beach

Ahoj všem!
Dlouho jsem přemýšlela nad tím, že bych si chtěla někdy v budoucnu pořídit paletku od The Balm. Nejvíce mě zaujal design a barvy paletek Nude Tude a Nude Dude. Pak přišla paletka Meet Matt(e) Trimony a byla jsem rozhodnuta, že bych si koupila zrovna tuto. Letošní léto se však objevila nová paletka Nude Beach. Tak jsem si řekla, že si udělám radost a koupila jsem si ji.

Paletka je v papírovém obalu a i sama paletka je papírová. Otvírání má na magnet, což je opravdu super, protože umělé paletky mi často nejdou otvírat a u této je to opravdu lehké. Když se paletka otevře, vykouknou na vás krásné odstíny v zemitých hnědých a teplých barvách, které zakrývají nejen intimní partie nakreslených postav. Také se mi líbí, že název každého stínu začíná písmenem B. Ve víku paletky se nachází zrcátko s "citátem" Life's a beach a tato samá věta i ve francouzštině. A samozřejmě nesmím opomenout malý štěteček, který je poměrně kvalitní, já ho však používat nejspíše nebudu. 




V paletce naleznete 12 stínů. 6 teplých v odstínech růžové i oranžové a nejtmavší odstín je hnědý. A 6 v barvách hnědé a zlaté. Také zde naleznete, jak matné odstíny, tak odstíny se shimmerem, které se také dělí na 6 + 6.
U toho dělení na 6 + 6 nejspíše zůstaneme a já na rovinu řeknu, že levá strana paletky mě vůbec nepotěšila. Dle mého jsou odstíny málo pigmentované a s nejtmavším odstínem Brave se mi opravdu špatně pracuje. Pravá strana paletky už je na tom výrazně lépe a pigmentace každého odstínu je znatelnější.
Když se vrátím zpět k celé paletce, určitě stojí za zmínku to, že nejlépe na tom jsou stíny se shimmerem, které mají máslovitou konzistenci. Oproti tomu stíny matné jsou suché a dost práší a to hlavně nejtmavší odstíny - Brave a Brazen.
Co se týče výdrže, tak tohle jsou zatím stíny, které mi vydržely nejdéle, v tomto ohledu tedy doporučuji.



6 komentářů:

  1. Obal paletky je velice zajímavý a líbí se mi, že tato značka je na tomhle designu postavena :) ale mě osobně tato paletka nezaujala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. tie balenia má The Balm vždy veľmi pekné, a také, ktoré sa tak rýchlo neokukajú :) to by ma na nej veľmi bavilo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Balení i barvičky se mi moc líbí, bohužel mě na poté na ruce zas tolik nezaujaly :( Jinak ale pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že se stíny nemaluji a mým jediným produktem na oči je řasenka. Tato paletka je totiž boží! :)

    https://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. The Balm mám moc ráda - teda zatím jenom z obrázků a recenzí, bohužel. Miluju design jejich produktů!

    majahampeisova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Na paletky od The Balm koukám už dlouho a brzo si chci nějakou taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)