neděle 27. listopadu 2016

Recenze - paletky Freedom

Ahoj!
Pomalu se nám blíží Vánoce a mně taky hlavně zápočty a zkoušky, kterých se dost bojím, protože počítání příkladů v mikroekonomii a nebo matematice mi dělá trošku (větší) problémy. Už máte nakoupené dárky? Já ještě ani jeden, vůbec nemám nápady, co koupit. Tento pátek jsem byla nakupovat, s tím, že je Black Friday a já si něco koupím ve slevě. Co myslíte? Buď se mi nic nelíbilo a nebo když se mi to líbilo, tak to bylo drahé nebo mi to neslušelo. Nakonec jsem tedy přišla domů s botami na podpatku za 900,- z CCC a peněženkou (nutně jsem potřebovala novou) za 200,- z House. Doufám, že po svátcích bude výběr lepší.

Asi před rokem se kosmetika Freedom objevila v regálech drogerie Teta a já jsem si zase po dlouhé době oblíbila stíny a paletky. Pořídila jsem si jejich paletku a nedávno jsem si zakoupila další. No a teď bych vám o těchto paletkách ráda něco napsala. :)



Mojí první paletkou byla Stunning Smokes. Je zde 12 zemitých odstínů od béžové přes světle růžovou, hnědou až po černou. Jsou zde matné stíny, lesklé a dokonce jeden s třpytkami. Kromě stínů se zde nachází i aplikátor, který já osobně tedy nepoužívám. Pigmentace těchto stínů je různá - nejhůř jsou na tom matné světlé stíny, které nejdou skoro vidět. Ze začátku se stíny taky hodně prášily, ale po nějaké době používání s tím již není problém. Stíny vydrží asi 2 hodiny, než začnou zalézat do ohybu oka, pokud ale použiji bázi, tak se tato doba prodlouží na 8 hodin. Nejvíce zklamaná jsem byla z vínového odstínu se třpytkami. Třpytky totiž po rozmazávání opadají. Na paletce se mi líbí to, že je průhledná.
Cena: 199 kč.




Druhá paletka, kterou jsem si koupila nedávno se jmenuje Chasing Rainbows. Popravdě jsem tuto paletku ještě nepoužila, ale to mi bylo jasné už, když jsem se rozhodla pro koupi. Prostě mě na ní něco přitahovalo a já si nemohla pomoct. Pigmentace je dobrá, neonově žlutá a růžová práší, ale to se snad zase napraví, jako u té předchozí. S výdrží si myslím, že na tom taky budou stejně. 
Cena: 199 kč.




8 komentářů:

  1. Tyhle paletky vypadají moc dobře, ale detailní recenze mě zase tolik nezaujala. Pigmentace průměrná, výdrž na mě příliš nízká, holt jsem se pořádně zhýčkala Naked 2 a teď očekávám od všech stínů trochu víc. Ale myslím, že tak před dvěma roky, v mých líčících začátcích, bych tu první brala levou zadní :)

    OdpovědětVymazat
  2. mňa tiež vždy láka takáto "šialená" paletka, a tiež mi je jasné, že ju asi často nepoužijem :D
    páči sa mi aj tá prvá neutrálna :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. také se mi blíží zápočty a zkoušky, jsem z toho kapku na nervy. Jinak dárky už nakoupené mám všechny, letos jsem byla obdařena nápady. Jestli ty žádné nemáš, koukni ke mě na blog, přidávala jsem článek o tipech. Mě doma leží právě jedna paletka od Freedom, Chasing Rainbows. A oproti tobě já jí využívám často, v létě a na jaře jsem se s ní vyřádila, ale ani na zimu není marná. Mrzí mě ta prášivost, ale ty barvy za to stojí :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, jak můžeš recenzovat paletku, co si ještě nevyzkoušela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem hlavně mluvila o té první, tu druhou jsem už nějak nerecenzovala, Anonyme. :)

      Vymazat
  5. Ta první se mi líbí pro krásné decentní barvičky, mám je sama moc rada. Do té druhé bych se asi neodvážila a takové odstíny by mi asi ani neslušely :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Ja Freedom paletky jednoducho zbožňujem. Pripomínajú mi tie od Makeup Revolution ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Le blog de la Licorne *

    * Súťaž s Notinom o kupón v hodnote 20€ *

    OdpovědětVymazat
  7. Tu první paletku mám a nad druhou uvažuji, protože vypadá skvěle. A myslím, že na moje kosmetické řádění bych ji využila důkladně :D :D :D

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)