středa 11. května 2016

NEW IN - březen, duben, květen

Ahoooj, konečně po 1000000000 letech píšu článek. No dobře, tak dlouho to nebylo, ale pro mě to byla věčnost. Státní maturitu už mám za sebou, doufám, že i úspěšně. Tento týden mě čeká obhajoba mé maturitní práce, takže ještě musím zapracovat na prezentaci. No a za dva týdny tu bude ústní maturita. Zatím se ještě moc neučím, i když bych měla, ale prostě se nemůžu soustředit. Celkem hodně se bojím, hlavně tedy odborných otázek, kterých je 30 a mně vůbec, ale vůbec nelezou do hlavy. :(
Za necelý měsíc to budu mít za sebou, tak snad to zvládnu a potom už bych se mohla lépe věnovat mým zálibám. 
V neděli byl Den matek, co jste koupili, případně vyrobili vy? Já se svojí mladší sestrou jsme udělaly VELMI JEDNODUCHÝ "dort". Ano, píšu to v uvozovkách, jelikož se tomu ani dort snad říkat nedá. :D Každopádně mamka měla radost a to je hlavní!


Tak, ale teď už se jdu věnovat tomuto článku, snad si vzpomenu, co jsem si všechno koupila za ty poslední dva měsíce. 

Štětce + Blender
S kamarádkami jsme si objednávaly štětce a blender z eBay. 
Štětce stály něco kolem 100 kč a houbička 20 kč. 
Jelikož jsem do své sbírky chtěla zařadit nějaký štěteček na rty a na tvářenku či bronzer, tak jsem si zvolila právě tyto štětce, kde jich je 11 ks. Kvalita štětinek je dobrá a za tu cenu jsou štětce opravdu kvalitní! Pokud si nepotrpíte na nějakých štětcech v řádu stovek, tak se nemusíte bát objednat ze stránek jako je právě eBay nebo Aliexpress. Poprvé jsem se obávala, že štětečky budou opravdu na prd, ale mé obavy se vyvrátily hned s prvním balíčkem štětců. Nevidím ani žádný rozdíl v kvalitě mezi těmito štětci a štětci z drogerie nebo třeba Avonu.
Blender houbička je za takovou cenu taky kvalitní. Hezky s ní jde zapracovat rozjasňovač do tváře bez jakéhokoliv problému. Nemůžu ji tedy porovnat s nějakými "originály" za pár stovek, ale mně rozhodně vyhovuje.


Poslední štětec je uzavíratelný a ten mám právě na rty. 






Pudr
Pudr Stay Matte od Rimmelu pro mě není žádnou novinkou. Kupuji si ho už několik let a stále jsem s ním naprosto spokojená. Žádný pudr mi ještě k mojí pleti tak skvěle neseděl, navíc cena ve slevě 80 kč je jen takovým příjemným bonusem k tomuto výrobku.



Lip Butter
Tento Lip Butter od značky Labello jsem chtěla hodně dlouho vyzkoušet. Nejvíce mě na něm zaujal design. Konzistence máslíčka je nejdříve tuhá, ale jakmile si jej nanášíte, tak se trošku roztopí. Pro mě osobně je úplně normální a stejné jako ostatní balzámy na rty. Když se nad tím tak zamyslím, tak jsem snad ani nikdy neměla balzám, který by mě opravdu zaujal.




Roll-on Aknelot
Tento Roll-on už jsem jednou měla, ale brzy jsem ho vyhodila, jelikož jsem nebyla moc dobře odlíčená, když jsem si ho nanášela, a tak se zabarvil pudrem a nevypadalo to moc lákavě. Řekla jsem si ale, že by se mi zase něco takového hodilo a pořídila jsem si ho znovu. Obsahuje přírodní antiseptika, levanduli a rozmarýn, které jsou ve vůni opravdu cítit, ale přijde mi taková trošku agresivní. Co se týče nanášení na pleť, musí se nanášet jen na pupínky, jelikož celkem vysušuje. Stál 60 kč a obsahuje 20 ml, takže si myslím, že vydrží celkem dost dlouho.



Killer Queen
I když mám něco přes 10 různých voňavek, parfémů, sprejů na tělo, tak jsem nemohla odolat této sadě od Katy Perry. Doma už jsem měla Killer Queen - Oh so Sheer a Royal Revolution, ale "obyč" Killer Queen jsem chtěla dlouho. Pořád jsem to odkládala, protože prostě nestíhám všechny mé vůně spotřebovat. ALE tato sada stála pouhých 150 kč, to jsem zkrátka nemohla nechat jen tak. Koupila jsem ji v drogerii Teta.



Zlatý náhrdelník
Do tohoto náhrdelníku jsem se zamilovala na první pohled. Jen jsem čekala, jestli bude ve slevě a....dočkala jsem se. Koupila jsem ho v Takku a díky slevám, které mi došly do schránky, jsem ho koupila za 112 kč.



Sluneční brýle
F&F - 209,-




New Yorker - 139,-



Oblečení + boty
New Yorker - 549,-



New Yorker - 89,-



New Yorker - 89,-



New Yorker - 109,-



New Yorker - 549,-



Cropp - 127,-


Cropp - 112,-



House - 149,-



A nakonec tady mám upíří zuby a bílý makeup z partykostym.cz, jelikož půjdu na poslední zvonění za upíra. (Teda doufám, že to vyjde) :D
Moc tedy spokojená nejsem, protože zuby došly úplně zažloutlé a v listopadu končí datum spotřeby. Když jsem si minule objednávala z tohoto eshopu, tak krvavé tabletky do pusy měly chutnat jako čokoláda, což v žádném případě nechutnaly. Bylo to, jako bych si v puse rozpustila tabletky se solí, pak jsem se podívala a byly 5 měsíců po datu spotřeby.



♥ Už se strašně těším, až nafotím konečně nějaké outfity. Tady alespoň nějaká malá ochutnávka. :)



2 komentáře:

  1. Ten červený top je skvělý! Jinak ten dort se ti moc povedl, vypadá skvěle:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)