úterý 27. října 2015

Haul - Anglie

Dneska jsem se rozhodla, ukázat vám, co jsem si přivezla z Anglie, ale bohužel toho moc není. Očekávala jsem, že si toho z Primarku přivezu fakt hodně, ale byla jsem celkem zklamaná abych pravdu řekla. Nenašla jsem nic hezkého, co by mě hned praštilo do očí. Jen jeden svetřík, co byl za 15 liber a tolik se mi za něj dávat nechtělo. V Primarku jsem si teda koupila tyto 3 věci. 




Lodičky

Béžové lodičky s páskem kolem kotníku. KONEČNĚ! Konečně mám lodičky s páskem kolem kotníku a konečně jsem si koupila správnou velikost. Velikost je 37 a skvěle mi sedí, ostatní lodičky mám totiž 38 a vždy si je vycpávám vatou. 
Podpatek je maličký, měří pouze 8,5 cm. Tohle jsou zatím lodičky s nejnižším podpatkem, co mám. Velmi oceňuji, že je tam všitá měkká vložka a nemusím si tam dávat gelové.
Cena: 10 £


Termo hrnek

Tento hrneček jsem si vyhlédla ještě předtím, než jsem jela do Anglie a měla jsem opravdu velikánskou radost, že jsem ho našla. Nevím, jak dlouho v něm tekutiny vydrží teplé, dneska jsem ho měla poprvé ve škole a napila jsem se po 2. hodině a čaj už byl studený. Kamarádka si koupila ten stejný, jen jiný vzor a říkala, že jí vydržel teplý 3 hodiny.
Cena: 4 £

Gumičky

No a jako poslední věc z Primarku jsem si přivezla sadu 20-ti gumiček. Zatím jsem je moc netestovala, tak ještě nevím, co vydrží.
Cena: 1 £



Trička pro přítele

Přítelovi jsem koupila pět triček. Čtyři jsou z Primarku s V-výstřihem, protože si je přál a jedno je ze SportsDirectu, značka Lee Cooper, tak doufám, že z nich bude mít radost. Jinak se omlouvám, za to, že nejsou vyžehlené, protože jsem je fotila hned, jak jsem je vytáhla z kufru.


Čaje Twinings

Když jsem byla v obchodě s jídlem, tak si kamarádka kupovala čaje pro svoji rodinu a tak mě napadlo, že taky nějaké koupím. Koupila jsem zelený a jahodový s mangem. Zelený je dobrý, ale ten druhý mi chutná jako lesní ovoce, vůbec v tom necítím nějakou zajímavou chuť.



Ještě jsem koupila takové ty blbinky jako čokolády, lízatka a sladké pro kamarádky, ale to už je dávno snězeno.. :D



12 komentářů:

  1. Ty lodičky jsou přesne těmi lodičkami, které nutně potrebuju :D vadí mi vysoké podpatky a zároveň mam rada pásek pres nart, díky jemuž noha v bote lépe drží . A ten termohrnek je moc roztomilý:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné lodičky!!! Takové sháním už dlouho!!!
    A je hezké, že jsi toho více nakoupila pro přítele, než pro sebe!! :D

    http://elenvankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Lodičky jsou opravdu pěkné :) Hrnek mám taky jen černobílý. Není to termohrnek takže bych nečekala, že nápoj zůstane teplý dlouho :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na cedulce bylo práno "thermal mug" tudíž jsem si myslela, že to je termo hrnek. :)

      Vymazat
  4. Ach, ty lodičky jsou tak krásnééé a ten hrnek ten je nejvíííc, ten chci taky :))

    OdpovědětVymazat
  5. Lodičky mají opravdu nádhernou barvu a termo hrnek je šíleně roztomilej! :-D

    Pája

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se hrozně moc líbí ty béžové lodičky. Já podobné sháním už od léta, ale zatím jsem na ty své pravé nenarazila. :)
    Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou, samozřejmě pokud se rozhodneš můj blog číst:)
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. Do primarku se taky chystám ale mám strach že budu zklamaná slyšela jsem spoustu negativních názorů. Jinak ty lodičky jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)