sobota 17. října 2015

Banánové lívance

Vyzkoušeli jste už tento obrázkový recept na banánové lívance? Já jo, a musím říct, že mi moc chutnají. :)

Na tento obrázek jsem narazila někde na facebookové stránce a hned jsem si jej uložila do počítače. Když jsem se o receptu zmínila kamarádce na brigádě, tak mi řekla, že už ho zkoušela, ale vůbec jí to nechutnalo. Vykašlala jsem se na to a lívance nezkusila, ale asi před dvěma týdny jsme doma měli nějaké ty banány navíc a nikdo je nejedl. Přišel tedy zvrat a já si řekla, proč si je neudělat. 
Nakrájela jsem si banán, přidala k tomu dvě vajíčka a začala jsem to vidličkou kvedlat a míchat, ale samozřejmě tam byly pořád hrubky (ano, jsem debil, protože mě to nenapadlo hned, že si mám vzít mixér :D ).
Moje směs tedy vypadala jako na obrázku, z čehož jsem měla samozřejmě velkou radost..
Problém přišel, když jsem si ji nalila na pánvičku. Zespod lívance byli, už trošku i tmavly a nahoře směs nebyla pořád ztuhlá..
Nakonec jsem se s tím nějak poprala a lívance udělala. Konečnou fotku raději nemám, kazilo by to ten chutný dojem :D
Musím říct, že i když jsou ingrediencemi jen vajíčka a banán, lívance za to stojí, určitě doporučuji!

7 komentářů:

  1. Já jsem je taky zkoušela jelikož je všude všichni vychvalovali, ale stejně jako tvojí kámošce mi nechutnaly :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mne lievance zachutili hneď, ako som do úst vložila prvé sústo! :'D Robievam ich skoro vždy, keď máme banány navyše a mne dôjdu nápady na raňajky.
    Ozaj, mne tieto lievance taktiež zospodu prihárali a tak som skúsila do nich nasypať zopár jemných ovsených vločiek a išlo to už lepšie. :)

    OdpovědětVymazat
  3. robila som to minulý týždeň a taká žbrnda mi z toho vyšla, že never-ever! malo to konzistenciu ako praženica a akokoľvek som sa snažila, nič tomu nepomohlo... :/ :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si je zamilovala! Hned se zařadily mezi mé oblíbené jídlo :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  5. Teda to vypada skvěle ! To si uděláme s Juli na svačinu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já je miluju! :) Nejlepší jsou s jogurtem a trochou kakaa. :) Já první ty kolečka banánů rozmačkám vidličkou na kaši a pak dávám vajíčka, mixér kvůli tomu teda před snídaní vytahovat nebudu. :D Přítel si u mě těmihle snídaněmi žehlí zlobivost. :D

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)