neděle 3. června 2018

Paletka BHcosmetics

Dneska tady máme další recenzi a to na paletku od BHcosmetics. Nevím, kdy přesně viděla tato paletka světlo světa, ale je určitě jedna z těch starších. Obal paletky je plastový, vevnitř se nenachází zrcátko, i když bych to u paletky za 500 kč očekávala, protože je tam na něj dost prostoru. V paletce se ukrývá 21 očních stínů a 5 tvářenek, se kterými jde vytvořit denní i večerní líčení.




Stíny jsou zde jak matné, tak i se lesklé a to samé platí i pro tvářenky. Co se týče hlavně matných stínů, tak spousta z nich hodně práší, jen když do nich trochu dloubnete štětcem. Tudíž něco spadne i pod oko, ale naštěstí to jde lehce dolů, takže i když už je nanesený makeup či korektor, neměl by to být problém. Lesklé stíny práší minimálně. 
Pigmentace je lepší u stínů se shimmerem a tmavých matných, jak můžete vidět na fotkách. 

Tvářenky



Stíny s dobrou bází vydrží na oku celkem dlouho, ale asi tak po hodině/dvou hodinách se začínají slévat do jednoho odstínu. 

Můj verdikt zní tedy tak, že bych si paletku za takovou cenu znovu nepořídila a to hlavně kvůli suchým stínům a kvůli tomu, že mám na oku za chvíli jednolitý odstín. Musím ale říct, že se značka BHcosmetics rozhodně polepšila a třeba paletku od Carli Bybel můžu jedině doporučit. 

7 komentářů:

  1. túto istú paletu mám doma a sú tam veľmi pekné odtiene, len podľa mňa sú tiene dosť málo pigmentované ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Obvykle mám BH paletky ráda, ale tahle mě také zklamala. Je sice velká, je v ní hodně produktu, ale špatně se s ní pracuje a barevné rozložení také nic moc.. :(

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle s tebou určitě souhlasím, ale ty barvy mi tam až tak nevadí, kupovala jsem si ji hned jako asi třetí paletku v mé sbírce a tehdy mi to bohatě stačilo. :)

      Vymazat
  3. Kvalita stínů mě hned na první pohled přišla slabá. Po přečtení recenze vidím, že tu není jinak. Je to ale velká škoda. Já vlastním od BHcosmetics také jednu obrovskou paletku stínu, kde jich je několik desítek a jsou fajn.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)