neděle 20. května 2018

Makeup Revolution - 1 Million paletka

Ahoj!
Dneska jsem si připravila recenzi na limitovanou paletku od Makeup Revolution - 1 Million, která byla vyrobena za účelem pokoření jednoho milionu followerů na oficiálním instagramu. Tato paletka byla zdarma ke všem objednávkám nad 500 kč a protože už jsem si chtěla dlouho něco objednat, vůbec jsem neváhala. Měla jsem štěstí, protože jsem byla asi jako jedna z posledních, která stihla objednávku udělat, jelikož do hodiny už byly všechny paletky vyprodány. 
Hodně dlouho trvalo, než moji objednávku vyexpedovali a určitě jsem nebyla jediná, protože nápor žen, které tuto paletku chtěly, určitě nebyl malý. Avšak MR zaslali e-mail, ve kterém se za toto zpoždění omluvili a jako omluvu přidali slevový kód, který určitě zase brzy využiji.  
Teď už ale k samotné milionové paletce. 
Obal paletky vypadá moc dobře, řekla bych, že i docela luxusně. Plast, ze kterého paletka je, je celkem silný, proto tomuto luxusnímu dojmu pouze přidává plusové body. 



V paletce se nachází krásné matné stíny, ale převažují tady spíše stíny se shimmerem. Nachází se zde odstíny v nude barvách, které jsou ale právě převážně třpytivé a proto nepůsobí vůbec nudným dojmem. (Tímto samozřejmě nechci říct, že by byly nude paletky nudné 😀.) Další stíny, které bijí ihned do očí jsou jednoznačně ty v teplých odstínech, díky kterým jsem si paletku okamžitě zamilovala.
No řekněte, není to prostě nádhera? 


Momentálně se přesouváme do části článku, která asi každého zajímá nejvíce a to pigmentace. Pigmentace je prostě jedním slovem ÚŽASNÁ, opravdu skvělá, nemám na ni jediného negativního slova. Zaregistrovala jsem, že z celé paletky práší asi jen jeden matný stín, ale není to nic hrozného. Výdrž je dle mého taky celkem super, i když stíny se shimmerem se vytrácejí dříve. Samozřejmě taky hodně závisí na volbě báze pod oční stíny. S Urban Decay vydrží opravdu dost, kdežto s Nyxem už to tak bezvadné není. 


Pokud se vám paletka líbí a bohužel jste o ní nevěděli, nebo se na vás nedostalo, nemusíte zoufat. Makeup Revolution chce v nejbližší době tuto akci spustit znovu, tak sledujte jejich instagram. 😉

8 komentářů:

  1. Paleta stínů je hezká, ale nejsem zastánce impulzivních nákupů takže ji bohužel nemám. Líbí se mi ale stín 3,4 a 5 z levé strany.

    Do budoucna bych uvítala, kdyby to šlo normálně koupit, než aby člověk kupoval něco, co nepotřebuje, jen aby dostal to, co ho zajímá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím naprosto souhlasím, ale jelikož jsem měla už delší dobu nějaké věci na jejich e-shopu vybrány, tak jsem z této akce byla nadšená. :)

      Vymazat
  2. Paleta vypadá nádherně a ty odstíny jsou fakt nádherný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. ta paletka je velmi krasna! :) absolutne zboznujem MUR!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá opravdu moc pěkně a doufám, že druhou akci stihnu a budu jí mít odma také :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tá paletka je úplne nádherná! Tiež som si na ňu robila zálusk.
    Weirdhouse

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tuhle paletku jsem si koupila před týdnem a jsem neskutečně spokojená :)

    Holky chtěla bych se zeptat mimo tuhle paletku, nemáte náhodou nějaké zkušenosti s permanentním makeupem? Našla jsem si v Praze p.Radchenko. Nemáte někdo osobní zkušenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já bydlím na opačné straně ČR, takže ti moc neporadím, ale zkus se zeptat třeba na fóru na vinted.cz :)

      Vymazat

Všem moc děkuji za komentář :)