sobota 21. dubna 2018

Paletka BrushArt

Paletka BrushArt, o které vám dnes něco málo napíšu, byla jedna z mých vůbec prvních paletek v životě. A hlavně, jedna z těch větších. V soutěži jsem vyhrála poukaz na Notino za 500 kč a tak jsem ho využila i k nákupu této paletky, která stála necelých 200 kč. Na tak velkou paletku to byla opravdu neobvyklá cena, tak jsem se bála, co mi v balíčku příjde. 
Paletka byla zabalena v krabičce s logem firmy. Po otevření paletky mě trochu zarazil její plastový obal, který působil celkem bídně, jako by se paletka měla každou chvíli rozpadnout. Naštěstí mám paletku již celkem dlouho a obal je stále v dobrém stavu. 👍


V paletce najdeme 28 stínů převážně nude barev, které jsou spíše na denní líčení, než na nějaké večerní dramatické, ale neříkám, že by to nešlo.😉 Nalezneme tady jak matné stíny, tak i stíny se shimmerem. 
Některé odstíny jsou si celkem hodně podobné, což bych určitě zařadila do negativ této paletky. Dalším negativem je dle mého prášivost stínů, které padají trochu pod oko, ale naštěstí to jde lehce oprášit štětcem. 


Dalším bodem k ohodnocení je určitě výdrž stínů. Myslím, že tohle je první překvapení této levné paletky. Pokud použijete dostatečně dobrou bázi pod oční stíny, tak vám líčení vydrží celkem dlouho. Já osobně můžu doporučit bázi od Urban Decay, která mi zatím sedí ze všech bází nejlépe. 

No a tím dalším překvapením bude nejspíše pigmentace, kterou bych od tohoto produktu taky vůbec neočekávala v takové kvalitě. Samozřejmě, že světlé stíny nejsou tak pigmentované, ale ty tmavší jsou, dle mého názoru, celkem super. Až na černý stín, který se černým pouze tváří, ale doopravdy je tmavě šedý. Určitě je nutno podotknout, že stíny jsou na ruce bez jakékoliv báze či primeru. 😊




Jak se paletka zdá na první pohled vám? Máte doma nějakou paletku, která vás svojí kvalitou překvapila, i když byla levnější? 

4 komentáře:

  1. Veľmi pekné farby, aj dizajn paletky sa mi páči :) ja priveľmi tiene nepoužívam takže nemôžem zhodnotiť, ale mám rada Gosh paletku (názov mi práve vypadol :D) a tú rada používam :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  2. Má super barvy, takové co se dají využít:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Se stíny od téhle značky zkušenosti nemám. Ale značku znám a pár kousků od ní doma mám. Na mě jsou stíny málo pigmentované, takže za mě paletka bohužel ne. Raději mám stíny od Makeup Revolution :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)