neděle 25. února 2018

Nyx - Lid Lingerie

Dneska jsem si pro vás připravila 2 produkty od Nyxu z edice Lid Lingerie. Jak asi název napovídá, bude se jednat o stíny. Nevím, kterým produktem začít dříve. Jeden se řadí mezi ty lepší, zatímco druhý je pravým opakem. Pro mě osobně možná i propadákem. Ale dost zbytečných řečí a jdeme rovnou na to!



Lid Lingerie paletka
Začnu tedy touto menší paletkou, která je inspirovaná odstíny matných tekutých rtěnek Lip Lingerie. Tato paletka vyhrýla v kategorii nejlepší paletka očních stínů v Cosmopolitan beauty awards 2017. V paletce najdeme 6 matných stínů, převážně hnědých odstínů. Stíny jsou celkem velké a gramáž jednoho stínu je 1,37 g. Cena paletky je 239 kč. I když jsou stíny velké, je jich tam pouze 6, takže se vám paletka v pohodě vleze do kosmetické taštičky, nebo jen tak do kapsy v kabelce. Myslím si, že je toto balení tedy i výhodné na cestování, pokud se rádi malujete a nechcete tahat zbytečně velkou paletku - ideál. 




Paletka je celkem dobře pigmentovaná, i když to na fotce nevypadá. Stačí si jen nanést bázi pod oční stíny. Se stíny se i dobře pracuje a jdou krásně rozmazat. Nevýhodou však je, že jsou sušší a prášivější, což ale u matných stínů není nic neobvyklého. Stíny s bází vydrží bez problémů několik hodin.

Lid Lingerie matné tekuté stíny
Matné tekuté stíny Lid Lingerie od Nyxu - novinka, kterou jsem před pár měsíci prostě musela mít! Vůbec jsem nevěděla, který odstín si vybrat, protože se mi skoro všechny hrozně moc líbily. Nakonec to vyhrál Oh so fine, který má zelenou khaki barvu. Stíny stojí 189 kč a už teď vám můžu prozradit, že je to asi nejhůře utracených 189 kč z mých produktů, které od Nyxu mám a taky jeden z nejhorších produktů, co mám ve své kosmetické sbírce. 


Jedinou výhodou těchto stínů je to, že jsou zase super k cestování, pokud chcete jednoduché líčení. Ke stínům potřebujete jen štěteček a co je hlavní - nemůžou se vám při cestování rozbít! Tímto ovšem nejspíše končím s pozitivy, bohužel. 


Aplikace stínů je jednoduchá. Aplikátorem nanesete stín, necháte zaschnout a poté ho jen rozmažete. Já zkoušela stíny s dvěma bázemi pod oční stíny, jedna byla od Nyxu a druhá od Urban Decay. Na bázi od Nyxu se stínovalo celkem dobře, ale na té od Urban Decay to šlo opravdu ztěžka a byla jsem ráda, když jsem stíny konečně pořádně rozmazala. Největší zklamání však přišlo po 15-ti minutách, kdy už začaly být stíny flekaté a s přibývajícími minutami se to jen zhoršovalo a to u obou bází. Co více k tomu říct? Za mě je to určitě palec dolů. 

Máte některý z těchto produktů? Jaký je váš názor? 

6 komentářů:

  1. Nyx je skvělá značka :) mám od nich stíny a jsem spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oni jeden z těchto dvou nemám, ikdyž jsem o nich slyšela. Celkově mám ale Nyx ráda a paletka vypadá moc hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám lid lingerie matte hnedej farby a podľa mňa je tiež veľmi ľahká aplikácia a rada s ním pracujem ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jejich rtěnky bych ráda vyzkoušela, mají na výběr plno nádherných odstínů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka se mi líbila, ale osobně mi nepřišla až tak pigmentovaná :/ ale stejně si jí pořídím :D ty tekuté stíny... no to je vždycky krok mimo no :(

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)