neděle 11. února 2018

Líčení #1 - Carli Bybel Deluxe Edition

Ahoj všichni!
Toto líčení je moje úplně první a proto vás předem upozorňuji, že nejsem žádný makeup guru a ani youtuber. Tohle video jsem natočila narychlo a taky ho rychle sestříhala v Movie Makeru, který má snad asi každý Windows. Chybí tomu pořádné sestříhání a taky hlavně nějaká zvuková stopa do pozadí. Jelikož jsem ale v tomhle úplný začátečník, neuměla jsem přidělat nějakou hudbu, aniž by na konci nebyla useknutá, což mi připadalo ještě divnější, než jen video bez zvuku. 😀 Samozřejmě, že pokud bych se tomuhle začala věnovat více, tak bych se snažila o to, abych se zlepšovala a posouvala kupředu. Chci znát hlavně váš názor a to ten, jestli pokračovat a nebo to radši nechat být.
Co se týče líčení, je to snad to nejlehčí líčení, které jde s paletkou od Carli Bybel udělat a zvládne ho tedy i začátečník. Díky barvám by to mohlo být líčení k Valentýnu, který se nám blíží. Já osobně tento svátek nijak neslavím, ale už kvůli tomu, že bych se mohla nalíčit v těchto nádherných barvách bych klidně na nějakou večeři zašla. Avšak nezajdu, protože vstávám do školy v 5:30 a přijdu domů v 21:30 a budu ráda, že se vůbec nachystám ke spaní. 😔 Vám všem ostatních ovšem přeji krásného Valentýna, ať už ho slavíte, nebo ne. 💗

Kromě paletky, kterou můžete vidět ve videu, jsem ještě k líčení použila:
  • Bílou tužku na oči od essence, kterou jsem použila na vnitřní linku.
  • Bázi pod oční stíny od Urban Decay. 
  • Gelové linky od Dermacolu.
  • Řasenku od Maybelline - the Turbo Volum' Express, která je jedna z mých nejoblíbenějších.
  • Matnou tekutou rtěnku od the Balm v odstínu Affectionate.
Video je tedy pouze v kvalitě Bloggeru, ale byla by mi hanba, abych ho zveřejňovala na Youtube. Pokud bych se rozhodla tedy natáčet více videí, určitě už by to bylo na Youtube.


Po natočení videa mě ještě napadlo, že bych líčení mohla udělat ještě více k Valentýnu, a tak jsem doprostřed přidala srdíčko. Nakonec to vypadalo tedy takhle: 



Klidně nešetřete kritikou, ale věřte, že já o většině chyb už vím a už teď vím, co bych příště udělala jinak! 😌

7 komentářů:

  1. Krásne líčenie, veľmi sa ti podarilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne líčenie. si veľmi šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení, akorát mě nikdy moc nenadchnulo to kreslení srdíček přes oko, protože mi to přijde takové prostě zvláštní. Každopádně jsi šikovná, protože já bych ani to srdíčko nenačrtla. xd
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné líčení, s tím srdíčkem to vypadá moc zajímavě :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné líčení. Škoda, že jsem na takové věci antitalent :(

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)