sobota 30. prosince 2017

Makeup Revolution - I♥Makeup - paletka Vice

Ahoj! Dneska bych měla napsat něco o čokoládové paletce od Makeup Revolution, kterou jsem v posledních dnech nosila víc než dost.
Pokud znáte čokoládové paletky od Makeup Revolution, tak asi i víte, že první paletky z této řady jsou levnějšími (a taky nejspíše méně kvalitnějšími) duplikáty paletek od Too Faced. Nyní už má ale MR těchto čokoládových paletek více, přesně řečeno 12. Některé se mi líbí víc, některé míň. Vlastním zatím jednu z nich a to je celočerná paletka Chocolate Vice, neboli Hříšná čokoláda.


 Paletka v podobě roztékající se čokolády vypadá opravdu k nakousnutí. Mně osobně se líbí tedy i více než vzhled paletek od Too Faced. Uvnitř paletky se ukrývá 16 stínů, jak matných, tak i třpytivých. Hlavní barvou je tady určitě hnědá v několika odstínech, kterou krásně oživují stíny v růžových barvách. Každý stín je nějak pojmenován, jako např. Fancy, Need, Persuade či Habit. V paletce se nachází také zrcátko a typický pěnový aplikátor na stíny.



Pigmentace je super, až na ty nejsvětlejší stíny, které nejsou skoro ani vidět. Snažila jsem se je zachytit na ruce, ale bohužel tam ty stíny nevynikají tak dobře, jako na oku. Takže mi věřte, že po nanesení na víčko to vypadá opravdu lépe. 😉
Co mi na paletce vadí, je to, že třpytivé stíny mi opravdu hodně opadávají pod oko. Takže je potřeba poté pořádně pod očima "uklidit", jelikož na to obyčejné oprášení štětečkem stačit nebude.


Omlouvám se za tu husí kůži, ale byla mi zima. 😁
S paletkou jsem celkem spokojená, stoprocentně není nejlepší, kterou doma mám, ale spadá do té lepší poloviny a určitě si plánuji koupit i Mátovou čokoládu a Rose Gold čokoládu, která je zase podobná paletce od Huda Beauty.

Všem vám přeji šťastný nový rok 2018, mnoho zdraví, lásky a ať se vám splní všechna vaše přání.💗 

5 komentářů:

  1. Tak ta vypadá suprově, zvenku i zevnitř :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  2. Ty broskvové odstíny vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zastáncem dražší verze od Too Faced, určitě jsou kvalitnější. Ale chápu, že tyto paletky taky nemusí být tak špatné a že je v nich i větší výběr, mohla bych si také jednu pořídit :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. O nějaké čokoládové paletce od této značky jsem přemýšlela, ale nemůžu se rozhodnout pro jakou. Navíc jakoby "originální" paletku od Too Faced se mi úplně kupovat nechce, kvůli ceně.

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka nádherná, já tuto čokoládovou mám jinou, ale taky je fajn

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)