sobota 23. prosince 2017

Carli Bybel - Deluxe edition paletka

Ahoj! Po dvou měsících, kdy jsem neprokrastinovala psaním článků, jsem zase zpět a v plné síle. Několik článků mám již nadepsáno z předchozí doby a jsou to hlavně recenze. Tak alespoň víte, na co se můžete (ne)těšit. 😀
Dneska tedy začnu s paletkou Carli Bybel ve spolupráci se značkou BH Cosmetics. Asi dost z vás Carli zná. Na Youtube natáčí již přes 6 let a má více než 5 milionů odběratelů. Osobně nemůžu přijít na to, jestli ji mám ráda a nebo ne. Kromě Carli se značkou spolupracuje taky například Ashley Tisdale, která má vlastní řadu s názvem Illuminate.
Nejdříve jsem si chtěla pořídit základní paletku, která stojí na oficiálním eshopu 489 kč. Pak jsem se ale dozvěděla, že se u nás objeví i Deluxe edition, která stojí o 101 kč více. A měla jsem tedy jasno!




Co se týče obalu, paletka je zabalena v kartonu, ze kterého ji vysunete. Dominuje zde hlavně bílá barva se zlatým nápisem, který hází holografické odlesky. Paletka vypadá úplně stejně a uvnitř je motiv bílého mramoru. Najdete tam velké zrcátko, pod kterým je nápis Aspire to Inspire. Paletka má magnetické zavírání, což já úplně miluji, protože ji pak lehce otevřu. Jedinou věc, co bych tady vytkla je to, že když paletku otevřu, tak si ji musím o něco opřít, pokud chci použít zrcátko, protože jinak neustále padá.

V paletce se nachází 15 očních stínů a 6 rozjasňovačů. Se stíny se dá udělat jak jednoduché denní líčení, tak i nějaké dramatičtější večerní. Kromě matných stínů se zde nachází i několik se shimmerem, v hnědých a červených odstínech. Rozjasňovače jsou pro všechny odstíny pleti, od bílé až po tmavě hnědou.


Stíny slibují vysokou pigmentaci a to můžu jedině potvrdit! Ihned jak jsem paletku otevřela, jsem to samozřejmě musela vyzkoušet. Štětcem stačí jen trošku přejet po stínu a ihned se vám na víčku objeví sytá barva.





Jedinou výtku bych měla k tomu, že jsou stíny sušší, práší a opadávají pod oko, ale to se dá lehce a bez problému setřít. Co se týče výdrže, tu bohužel moc komentovat nemůžu. Stíny mi vydrží několik hodin, někdy 3, někdy 5, ale to není stíny, nýbrž tím, že se mi poslední dobou začaly hodně mastit víčka a to už ať použiji jednu nebo druhou bázi, které mám. Dříve jsem používala Avon, teď mám zbytek Dermacolu a nově Nyx. S Dermacolem jsem začala mít potíže, až nedávno, tak jsem si právě pořídila Nyx, ale výsledek je bohužel stejný, možná i horší. Proto si myslím, že to bude spíše těma víčkama, než stíny nebo bází. Takže pokud byste měly některá tip na nějakou lepší bázi, sem s ní! 😇

Máte paletku od Carli Bybel nebo některou jinou od BH cosmetics? Jste spokojené? 

9 komentářů:

  1. Na samotnú Carli si nejako neviem spraviť názor (ani mi nevadí, ani ma neohúrila), ale paletka sa jej podarila. Farby sú nádherné!

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a veselé Vánoce!
    Paletka je na oko krásná, hlavně ten obal. Odstíny stínů jsou také moc hezké, ale ta výdrž je pro mě opravdu malá.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Já psala, že je chyba spíše v mých víčkách, než že by byla chyba ve stínech, protože se mi hodně mastí.

      Vymazat
  3. Ta je nádherná. Bylo by super, kdyby si s ní udělala nějaký makeup look <3

    Jinak teď opravdu uvažuji o koupi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, moc ráda bych nějaký makeup udělala, ale moc se na to necítím, protože si myslím, že se neumím nějak extra krásně namalovat. :D
      Je opravdu super. :)

      Vymazat
  4. už som na ňu pozerala dávnejšie, pretože má naozaj krásne odtiene, ale vždy si poviem, že paletiek mám už dosť a nekúpim ju :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si taky říkám často, ale nakonec si to vždy koupím. :D

      Vymazat
  5. Tiez mam tuto paletku a som velmi spokojna, predovsetkym s highlightermi su nadherne

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)