pátek 6. října 2017

Outfit #13 - Černý overal

Je tu někdo další, komu se líbí overaly? Já si tady tenhle koupila minulý rok v zimní kolekci, nebo v jarní? Teď už opravdu nevím. Každopádně zatím jsem ho mockrát na sobě neměla, jelikož je celkem takový společenský a hodí se spíše jen k lodičkám nebo k botám na podpatku. Kdybych si k němu dala třeba baleríny asi by to vypadalo na mojí postavě dost divně. Tento outfit se mi hodí na různé společenské akce a třeba i na ples, pokud někdo nerad nosí šaty. Já osobně jsem ho měla na koštu slivovice, kterou popravdě nesnáším. 😁
Příští rok bych si chtěla určitě koupit i nějaký další overal, který by se hodil na každodenní nošení, ale to si ještě nějakou chvilku počkám.




Overal - New Yorker
Náhrdelník - Ebay
Psaníčko - Everything5pounds
Boty - vietnamci


10 komentářů:

  1. Já nosím overaly moc ráda, ale zatím mám doma jen ty krátké - letní. Ten co máš ty je vážně hezký a elegantní, asi pouvažuji i o dlouhých overalech :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi ti pristane, a nádherne si ho skombinovala :) ak si kúpiš ešte ďalší na bežné nosenie, určite urobíš len a len dobre lebo ti svedčí:)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší! :-) Já mám trošku tvary, takže si v tom příjdu příliš veliká :D Ale snad se v tom někdy odhodlám vyjít :-)
    Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pájo, určitě to zkus ;) Já mám miniaturní prsa a větší boky a zadek a mám pocit, že v tom overalu to tak zle nevypadá. :)

      Vymazat
  4. Myslím, že si nutně na příští rok musím taky nějaký pořídit s těma podpatkama to vypadá naprosto luxusně.

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé holky, moc vám děkuji, udělaly jste mi radost. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Thanks for the tips and advice! I always love checking out your blog, keep up the posts! Thanks for the share.
    Margot

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Vám ten overal sluší! Já zatím žádný nemám, taky si asi nějaký pořídím..

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)