neděle 1. října 2017

Outfit #12

Tento outfit je opravdu ideální na teplé babí léto, kdy je ještě příjemných 20°. Svetr, který mám na sobě, jsem koupila ve slevě za 150 kč. Původně jsem zamýšlela, že ho budu mít jako svetr na doma, jelikož je to velikost L a já nosím XS, ale myslím si, že vypadá dobře i jako oversized a už jsem si ho celkem oblíbila.
Tento týden jsem byla poprvé ve škole a hned v pondělí jsme dostali seminárku, kterou jsem musela do neděle 12:00 odevzdat a další den ji prezentuji. Bude toho teď opravdu hodně, ale doufám, že další týdny nebudou tak hektické jako tento a budu mít vždy alespoň jeden den čas na napsání článku. Protože jich mám připraveno asi 10, z toho pár outfitů, ale také článek o výletu do Vídně, kde jsem byla před měsícem.
K tomuto outfitu budou bohužel pouze dvě fotky a to z toho důvodu, že jsem na všech ostatních vypadala v obličeji, jako bych měla +30 kg. Stává se mi to hodně často. Když se vyfotím sama, tak vypadám celkem dobře, ale jakmile jdeme fotit outfity a já si ty fotky poté prohlédnu...Grrr. Už nevím, co s tím. Pokud máte nějaké rady, tak je vřele přijmu! 😁


Svetr - H&M
Sukně - vietnamci
Kabelka - Takko Fashion
Boty - Cropp



11 komentářů:

  1. Krásný outfit! :) Ať je pro tebe začátek školního roku co nejpohodovější :)

    Míša z Brights beauty story

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný outfit :) hodně štěstí ve škole, taky mě to teď čeká :D

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mě kabelka, která mi připomíná aktovku do školy, které se nosily :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka se mi teda moc nelíbí, ale zbytek hezký. :)


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  5. pekný outfit a veľmi pristane! krásna taštička! ^^.

    mimochodom, čo sa týka fotenia, foť sa s menej rušivým prostredím, z trošku väčšej diaľky a fotky orezávaj. čo sa týka nejaký typov, nechávaj si vlasy dopredu cez ramená a líca, ak si teda tak pripadáš, ale si krásna, máš krásnu postavu a nádherné črty a fakt nemám rada takéto reči mladých krásnych slečien, ktoré vyzerajú skvelo a riešia takéto blbosti, nakoľko sama píšeš, že nosíš XS... nerieš to, pridaj fotky a maj sa rada taká, aká si, iná už nebudeš - to je moja najväčšia rada.

    a veľa šťastia v škole a so seminárkami!

    THE WORLD BY KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za rady a taky za velké povzbuzení. Ráda se celkem mám, spíše na sobě vidím takové ty chybičky, kterých si většina ani nevšimne.

      Vymazat
  6. Moc ti to sluší, Marti :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný outfitek, akorát ta taška se mi k tomu nelíbí..

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)