úterý 16. května 2017

Oblečení a doplňky z Rosegal

Ahooj!
Po delší době se konečně hlásím s článkem - takovou malou recenzí, která je ve spolupráci s Rosegal.com. O Rosegal už jsem dříve slyšela, ale nikdy jsem si na jejich stránky neklikla, až když mě tento eshop oslovil ke spolupráci a já si mohla vybrat pár kousků k recenzi. Když jsem procházela jejich stránky, tak se mi první vůbec nic nelíbilo, ale pak jsem se k tomu proklikala a nevěděla jsem, co si vybrat dříve. Nakonec se mými favority staly tyto dvě věci - růžový top s odhalenými rameny a krásné plavky s volánky. Poté jsem si ještě vybrala chokery, ale asi je všechny nevynosím, tak uvidím, jestli je třeba někomu daruji. :)



Když na mně zvonila o necelé dva týdny později pošťačka, věděla jsem, že to bude buď balíček z Rosegal a nebo balíček z Aliexpress. Byl o něco větší, a tak jsem hned věděla o co se jedná. Rychle jsem balíček otevřela a prostě....no, znáte takový ten pocit, když otvíráte balíček ne? 😀
Jako první jsem si šla vyzkoušet plavky. Barva odpovídá barvě na obrázku a materiál vypadá taky dost kvalitně. Jediné, co mi na plavkách vadí je moje tělo, ale za to samozřejmě ony nemůžou. Takže plavky bych hodnotila velmi kladně. Plavky stojí kolem 325 kč a najít je můžete zde.



Další na řadě je triko. Tyto topy jsou momentálně celkem in a tak jsem si řekla, že si jeden taky pořídím.
Top vypadá stejně jako na obrázku a barva taky odpovídá. Jeho cena je cca necelých 400 kč a najít ho můžete tady.


Jako poslední jsou tady tyto tři chokery. Vypadají stejně jako na oficiálních fotkách. Jak už jsem psala, nevím, jestli je vynosím a proto je možná někomu daruji, popřípadě dám do soutěže. Chokery stojí kolem 40 kč za každý. Najít je můžete tadytady a tady.



10 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ty plavky.. i triko je hezké, ale asi bych jej neuměla nosit :/ co se týká oblečení, eshopy nemám moc v lásce už proto, že jsem vysoká, takže mi dost věc nesedí, a tak to raději vyzkouším sama. A je škoda toho trika a materiálu:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně ti rozumím, já mám zase problém, že jsem moc malá a většinou je mi všechno dlouhé.

      Vymazat
  2. Tuhle stránku vůbec neznám :O Ale asi se tam po tomto článku podívám. A pokud jde o materiály, to je vždycky na eshopu risk.. Mě když se něco líbí na eshopu tak si přečtu z jakého je to materiálu a doma se snažím najít něco podobného abych věděla jak to bude vypadat. Plavky jsou nádherné.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nedávno kupovala mikynu a spokojenost. Mile mě překvapilo, že tam mají i mou velikost a spoustu skvělých kousků. :) Ty plavky jsou boží, doufám, že se brzo ujmu těch vyhlídnutých :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn. :)
      Mě hlavně překvapilo, že tam mají i věci jiné než třeba na Aliexpressu, očekávala jsem, že tam bude stejné oblečení. :)

      Vymazat
  4. Plavky jsou nádherné a chokery také. Halenka je pěkná, ale ta barva se mi moc nelíbí. Ve světle modré by byla lepší, ale každému se líbí něco jiného :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve světle modré by se mi taky líbila, ale bohužel byla jen růžová. :)

      Vymazat
  5. Z rosegal jsem si nikdy věci neobjednávala a asi bych se i bála, co mi přijde. Každopádně ty plavky vypadají doopravdy krásně. :)
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím, moc se mi líbí plavky. Blíží se mi dovolená, už abych si sháněla nějaké plavky. Váš článek mi byl inspiraci. Proto jsem se porozhlédla na netu a jedněch webových stránek tady mě pár kousků zaujalo, jen si objednat. Z pozdravem.

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)