neděle 23. dubna 2017

Silikonový makeup aplikátor

Ahoj! Asi už jste si všimli silikonového aplikátoru na makeup, jelikož se nedávno stal velkou novinkou a lze jej vidět v hodně videích a podobně. Tak jsem si teda řekla, že ho vyzkouším taky a za těch pár korun si ho objednala z Aliexpressu.



Aplikátor mi svým vzhledem připomíná takové ty gelové vložky do bot. 😁 Když jsem ho vytáhla poprvé z balíčku, tak jsem čekala, že třeba bude nějak zapáchat, ale všechno bylo v pohodě. Dala jsem na něj makeup a snažila se to rozetřít po tváři, poprvé mi to moc nešlo, ale postupem času je to lepší. Já ho tedy k normálnímu líčení nepoužívám, ale zkoušela jsem ho jen kvůli této recenzi.


Když si tedy makeup rozetřu, je super, že se všechen dostane na pleť, ale je tady velké mínus a to, že i když makeup rozetřu, tak zanechává na tváři nepěkné stopy a nevypadá to vůbec hezky. Tudíž se musí ještě zapracovat prsty a nebo beauty blenderem.
Jediným plusem, který aplikátor má, je ten, že se dá velmi lehce umýt, což u houbiček bývá velký problém.


Shrnula bych to tedy tak, že tento silikonový aplikátor je úplně na nic a raději doporučuji měkké houbičky.

Tady přikládám ještě fotky mé malé sestry (jelikož já dnes vypadám odpudivě), kde jsem jí silikonovým aplikátorem dala makeup na kousek čela. První fotka je focena bez blesku a druhá s bleskem.



10 komentářů:

  1. Upřímně bych se divila, kdyby to fungovalo :D vůbec si to nedokážu představit o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak víš co, proč to nevyzkoušet za těch pár korun. :D

      Vymazat
  2. Už som naň čítala aj pozitívne recenzie, asi je to opäť veľmi individuálna záležitosť a treba sa s ním naučiť správne pracovať. Popravde som si ho chcela objednať tiež, hlavne kvôli tomu, že je omnoho hygienickejší než klasické beauty blendre, ale nakoniec som si povedala, že si počkám na recenzie. Nie žeby mi to v niečom pomohlo, keďže aj tie recenzie majú protichodné názory :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě taky myslím, že třeba jiné kusy můžou být lepší. Takovou zkušenost mám právě s houbičkami z Aliexpressu. Od jednoho prodejce se strašně dobře perou a vypadají pořád jako nové a od jiného prodejce mám problémy už od prvního praní.

      Vymazat
  3. Také jsem si ho objednala, ale někde se asi ztratil :D nevím, viděla jsem různá videa a všichni to chválili, ale já mám pocit, že se musí stát přesně, co píšeš - fleky. A pak to bez houbičky nejde

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to hezky, ale já bych s tím nanést make-up nedokázala :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kdo to vůbec vymyslel? :D To někdo neměl po ruce na make - up něco jiného než právě původně vycpávku do bot a tak to zkusil a řekl si ,,Aha, to nevypadá špatně a dalo by se na tom dobře vydělat!'' ? :D
    I když používám na make - up jen prsty, tak nemůžu moc soudit, ale jediné plus na tom vidím to, že je to hygienické. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím, ale taky jsem na to poprvé v nějakém videu nechápavě hleděla. :D

      Vymazat
  6. tiež som si ho zo srandy objednala z ebayu, ale teda pre mňa nepoužiteľná vec. Hrozne sa mi s tým rozotiera makeup, ale zato dobre sa mi s ním napríklad rozotierá krémová tvárenka, alebo rozjasňovač :))

    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  7. Plánujem si ho určite kúpiť, pretože čítam dobré aj zlé recenzie a chcem ho skúsiť na vlastnej koži.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)