pátek 24. března 2017

Recenze na gelové linky Dermacol

Mockrát jsem chodila v drogerii kolem stojanu Dermacol s dekorativní kosmetikou a dívala se na gelové oční linky. Ze všech stran jsem vždy slyšela na gelové linky chválu a ty od Dermacolu byly snad jediné sehnatelné v drogerii. Jenže nikdy se mi do nich nechtělo tolik investovat, jelikož stojí kolem 189 kč a když byly jednoho dne zlevněny o 100 kč, tak jsem si řekla, proč ne...


Když začneme u balení, líbí se mi jak má Dermacol celou řadu v zebrovaném motivu - gelové linky, fix na oči, tekuté linky, atd. Hodně velkým plusem je pro mě štěteček, který je součástí linek a jednoduše ho odšroubujete a malujete. 😊 Se štětečkem se také dost dobře pracuje.


Myslím, že tahle recenze bude opravdu kraťoučká, jelikož je zbytečné to nějak moc okecávat. Linky jsem si vlastně koupila hlavně kvůli tomu, že jsem je chtěla na dělání takových těch větších linek. Bohužel i u tohoto produktu jsem zase zklamaná. Pokud si udělám nějakou větší linku, za chvíli se mi to slije. Poprvé jsem si udělala linky, když jsem šla ke kamarádce a ta mi při odchodu říkala, že jsem hrozně rozmazaná, tak si to nejspíše umíte představit. 😞 Nicméně, pokud se použije báze pod oční stíny, výdrž se tím o nějakou tu hodinu prodlouží. Možná jsem ale prostě divná a nic mi nesedí. 😐😀



Tady přidávám ještě mé fotky ihned po namalování, kdy linky vypadají ještě dobře.



Pokud víte o nějakých linkách se kterými jste spokojeny, určitě mi je napište do komentáře, budu moc ráda! 😊





3 komentáře:

  1. O linkách od Dermacol už jsem hodně, slyšela, ale zatím jen samé dobré ohlasy, tak nevím :/ Každému sedí něco jiného :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Je veľmi ťažké nájst dobré linky, ktoré sa nerozmazávajú

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je fakt škoda. Dobré linky sa zíde mať, no ak sa rozmazávajú tak fakt nestoja za nič. Linky musia držať samé o sebe, žiadna báza či špeciálne pomôcky. Mala som od Dermacolu tekuté Black sensational a tie boli lepšie no tiež nedržali ktovieako. Najviac mi sedia linky Rimmel exagerate ale no aj tie sa občas strácajú.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)