sobota 18. března 2017

Outfit #3 - Černá bunda s nášivkami

Konečně je to tady, první outfit tohoto roku a také třetí outfit na tomto blogu. Minulý rok jsem na to focení dost kašlala a tak jsem si na začátku roku dala takové předsevzetí, že to tento rok napravím. Chystám i nějaký ten lookbook, tak snad to vyjde, zatím nám to natáčení moc nejde, ale doufám, že s každým outfitem to bude lepší a lepší. Myslím si, že tento outfit nepadne úplně všem do noty, ale jak se říká - sto lidí, sto chutí.



Řekla bych, že hlavním kouskem tohoto outfitu je černá bunda, podle které jsem pojmenovala celý článek. Uviděla jsem ji na podzim na stránkách New Yorkeru a řekla jsem si, že ji musím mít, chtěla jsem ji tedy v khaki barvě, ve které vypadala opravdu dobře. Nakonec jsem ale z obchodu odešla s prázdnou, jelikož se mi nechtělo dávat 1000 kč za takovou podzimní/jarní bundu. Po Vánocích jsem samozřejmě jela nakupovat, protože, co si budeme nalhávat.... povánoční slevy jsou prostě takové malé kouzlo. No a já tam našla i moji bundu, sice už nebyla khaki, ale odnesla jsem si ji alespoň v černé barvě. :)




Bunda - New Yorker
Top - H&M
Džíny - Bershka
Tenisky - New Yorker
Čepice - Takko Fashion

7 komentářů:

  1. Ta bunda vypadá hezky a padne ti :)
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji moc! :)
      Já mám tvůj blog přidán do mé četby a když mám čas, tak se taky ráda podívám. :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný outfit a strašně ti sluší. Výšivky na bundě jsou originální a ty džíny? Dlouho sháním džíny do pasu a tyhle jsou bombové, takže se dojdu do Bershky podívat :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Džíny jsou už ze starší kolekce, ale určitě bych se podívala po obchodech, já kupuji jenom kalhoty do pasu. :)

      Vymazat

Všem moc děkuji za komentář :)