neděle 12. února 2017

Recenze na plavky z Aliexpress

Tak mi konečně došly, první plavky z Aliexpress. Tyto plavky jsem si chtěla koupit již minulý rok v létě, ale bohužel už to bylo v červenci, takže nemělo moc smysl je objednávat. Tak jsem si tedy počkala a objednala je na konci prosince, že je budu mít na toto léto. U jednoho prodejce měly plavky přes 1500 hodnocení a feedback byl většinou pozitivní, tak jsem si řekla, proč ne, objednám si je.


Když mi plavky po měsíčním čekání došly, otevřela jsem nadšeně balíček a plavky vypadaly opravdu krásně. Samozřejmě jsem je musela hned vyzkoušet a tady nastalo první zklamání, ale třeba není chyba v plavkách, třeba je chyba ve mně! 😁 Vrchní díl je mi velký a spodní díl je mi zase malý.


Spodní díl
Jsem zvyklá nosit trošku více vykrojené plavky. Jenže u těchto jsou kalhotky vykrojeny asi do půlky zadku a jak už jsem zmínila, jsou mi menší, takže mi dooost nevzhledně půlí zadek na dvě části. 


Vrchní díl
Vrchní díl má velmi chatrné zapínání. Zůstane zapnuté, jen když je obvod podprsenky natáhlý, ale jelikož je mi podprsenka velká a vzadu mi to plandá, tak mi zapínání u sebe absolutně nedrží. Jako velké plus vidím to, že se alespoň namáhali do podprsenky dát vycpávky, jak mají i na obrázku.



Pokud byste si chtěly plavky zakoupit, tak prodejce najdete TADY. Plavky bych si klidně objednala znovu, jen kdyby byla možnost zakoupit menší podprsenku a větší kalhotky. 

A co vy? Máte nějakou zkušenost z plavkami z Aliexpressu? 😊

11 komentářů:

  1. Z Aliexpressu bych si plavky nikdy nekoupila :) pro mne je to takový ten typ "oblečení", který prostě musí padnout a to nezjistím bez toho, abych si je vyzkoušela..:)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou moc krásné. Už hodně dlouho přemýšlím, že si něco z Aliexpressu objednám, ale plavky bych asi nemohla..

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já už plavky objednávala(z ebay) a byla jsem celkem spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si kdysi nějaké plavky objednávala, ale měla jsme naprosto stejný problém. vršek mi byl veliký a spodek bych navlékla asi tak do půlky stehen:) Ale vypadají vážně hezky:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem loni objednávala plavky jak pro sebe tak pro mamku a obe jsme byli spokojené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Plavky ne, ale já mám právě na objednávky zatím štěstí (nesmím to zakřiknout ;)) zatím všechno došlo, došlo, co mělo a došlo to relativně rychle. Teď jsem si objednala dvě košile a nějaké přívěsky na krk tak uvidím, jak to dopadne tentokrát. :)
    Plavky jsou ale jinak krásné, hezký vzor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O přívěscích mi ani nemluv, objednávala jsem si jeden před měsícem a došlo mi úplně něco jiného, tak ho budu muset někde objednat znovu. :X

      Vymazat
  7. Tak zrovna plavky jsou pro mě problém, protože potřebuji větší vrchní díl a menší spodní díl, protože mám boky menší jak prsa :-D
    Takže plavky na netu u mě nehrozí a už vůbec ne přes ebay nebo ali :-)

    Inka Lifestyle Blog -> fotografie, líčení, DIY a samozřejmě zabava :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za pěkný článek, na Aliexpress jsem si plavky ještě nekoupila a myslím, že to ani neudělám. Většinou tam objednávám jen takové drobnosti, jako sponky, gumičky nebo třeba svíčky. Pokud byste ale chtěly ještě o něco ušetřit, mrkněte na tento cashback https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/obchody/aliexpress.com , já ho uplatňuji skoro na každý nákup :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já si jedny koupila :) a sedí bezvadně určitě příští rok objednám další

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)