pátek 21. října 2016

Recenze na oční linky

Ahoj!
Dneska jsem si přichystala 3 recenze na oční linky, tak uvidíme jak to dopadne!




Jako první tady mám linky ve fixu Precise Black - Black Sensation od Dermacolu. Co linky slibují? Voděodolné, nerozmazávají se, neztrácí intenzitu po více jak 14h. Nejvíce se mi na fixu líbí balení, má krásný zebrovaný vzor. Musím říct, že se mi s nimi nepracuje zrovna nejlépe, ale to je možná i tím, kdo je jak zvyklý. Na mě je aplikátor prostě až příliš dlouhý. Chvilku po nanesení už linky ztrácejí intenzitu a místo černé mám místy tmavě šedou. Poté se linky taky začnou obtiskávat na nepohyblivé víčko a drolit pod oko. Nevýhodou je taky to, že když fixu zavíráte, tak vršek nedocvakne a vy tak můžete fixu špatně zavřít.
Cena: 99 kč




Další jsem si vybrala linky ve fixu SCANDALEYES micro od Rimmelu. Co linky slibují? Voděodolné, nerozpíjí se, nedrolí se, výdrž po celý den. S tímto aplikátorem se mi pracuje již o mnohem lépe, protože je menší. S výdrží je to úplně to samé jako u Dermacolu, po chvilce se vytrácí pigmentace a linky se obtiskávají.
Cena: 129 kč



Jako poslední tu mám tekuté linky Studio LASH od Miss Sporty. Co linky slibují? Dlouhotrvající tekutá linka, precizní aplikátor. Tyto linky už používám pár let a za tu cenu jsou naprosto skvělé! Bohužel ale firma začala vyrábět aplikátor trošku jinší, takže já si vždy vydělám ten starý a dám si ho do nových linek. S výdrží jsem naprosto spokojená, vydrží běžný školní den a co víc, měla jsem je ve florbale a ani kousek se nehnul. Jedinou chybičkou na těchto linkách vidím to, že se dá udělat pouze klasická linka na pohyblivé víčko. Pokud chci linku protáhnout, tak nevydrží a začne se odlupovat.
Cena: 60 kč

Nakonec jsem tedy zkoušela taky, co linky vydrží pod vodou, když slibují tu voděodolnost (kromě Miss Sporty). První obrázek je ihned po nanesení. Druhý po 10ti vteřinách pod tekoucí vodou a třetí po úplném smytí, jde vidět, že Dermacol to po této stránce vydržel nejdéle (alespoň něco).




A co vy a linky na oči, můžete mi některé doporučit a nebo naopak, které určitě nekupovat? :)

1 komentář:

  1. Musím říct, že já osobně používám linky od Dermacolu. Vzala jsem je, jen z velké nouze a nemohu si na ně stěžovat. Linky při nanášení jsou oproti mým dalším krásně černé, nikoli šedé. Vydrží celý den a bez odlíčení i do druhého dne. Barva velmi rychle zasychá, proto to drolení. Práce s nimi musí být velmi rychlá.
    Za pravdu ti musím ale dát s aplikátorem. Já linky používám cca 5 měsíců a konec aplikátoru je zohybaný, už tak hezky a precizně nekreslí, avšak barva je naprosto skvělá stále.
    Velké plus za testování pod vodou. Jen tak dál

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)