sobota 15. října 2016

NYX matné tekuté rtěnky - recenze

Venku nastal ten pravý deštivý podzim(dneska ne, dnes svítí sluníčko :) ), který tak nemám ráda! Všichni říkají, jak je podzim barevný, krásný a já nevím, co ještě všechno, ale já když se podívám z okna, vidím pouze šeď. Venku je zima a já musím odložit své milované letní věci. Zase budu chodit "jak vůl v jedné koži", jak se u nás říká. Obleču zimní bundu a sundám ji až v dubnu. Nesnáším to. :(
Konečně mám chvilku volna, a tak si sedám k notebooku s pořádným šálkem horkého čaje a začínám psát tento článek. Články teď můžu psát jen o víkendu, jelikož přes týden se vracím ze školy i v 8 večer. A i o víkendu dělám hlavně věci do školy. ALE konec řečí, pojďme na to!






Od dubna jsem napjatě očekávala na otevření českého Nyx e-shopu. Zatím jsem se kochala na oficiálních stránkách a vybírala si, co bych si tak mohla koupit, až ho otevřou. Uběhl květen, červen, červenec a internetový obchod stále v nedohlednu. Když tu najednou v srpnu to konečně vypuklo a já si rychle šla vybírat, co si teda koupím. Bohužel nabídka nebyla taková jako v zahraničí, ale stejně jsem si nakonec vybrala 2 favority.

Tím prvním byla proslulá Lip Lingerie - matná tekutá rtěnka. Vybrala jsem si odstín Embellishment, který má zbarvení do fialova. Když jsem si ji poprvé nanesla na rty, byla jsem opravdu překvapená. Asi během minutky zaschla. Zkoušela jsem ji, hned jak mi přišla, a tak byl můj přítel trošku nešťastný z toho, že mi nemůže dát pusu. Rtěnku jsem si teda zkoušela obtisknout na hřbet ruky a světe div se, ani jedno malinké obtisknutí! Samozřejmě, ale nemá jen samé pozitiva a tak musím vytknout to, že se při pití a jedení postupně smývá. Jinak jsem s ní nadmíru spokojená. :)
Aktualita po dlouhodobém používání: Rtěnka po pár hodinách táhne rty a jsou vysušené. Víckrát bych si ji asi nekoupila, lépe na tom je Soft Matte Lip Cream a Liquid Suede, z konkurenčních značek the Balm. :)
Cena: 219 kč
Odkaz: Lip Lingerie






No a druhou jsem si vybrala zase matnou tekutou rtěnku  - Soft Matte Lip Cream. Tato rtěnka má přes 30 úžasných barev a já se nemohla rozhodnout, kterou si vyberu, ale nakonec zvítězil odstín Transylvania. Pozitiva i negativa má stejná jako Lip Lingerie. Jen je navíc parfémovaná, nevím, co mi tahle vůně připomíná a ani vlastně nevím, jestli mi voní a nebo ne. Navíc se mi velmi líbí, že jsou odstíny pojmenovány po městech z celého světa. Určitě nezůstanu jen u jednoho odstínu, ale příště vyberu zase nějaký další. Mezi mé další favority patří: Monte Carlo, Prague, Copenhagen, Paris, Vancouver a Seoul.
Cena: 179 kč
Odkaz: Soft Matte Lip Cream






Vlastníte některou z těchto matných rtěnek, nebo máte jinou? Už jste si objednávaly z Nyx eshopu?

8 komentářů:

  1. majú krásne odtiene! :) u nás otvorili prvý NYX nedávno,takže sa tam po nich určite plánujem ísť pozrieť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož jsem do nedávna rtěnky vůbec nepoužívala, protože mi hodně vysušují rty. (dělají to tyto taky?) Hodně zvažuji, jestli Nyx vůbec vyzkouším. Ale jelikož jsem blázen, hrozně se mi ty nezvyklé odstíny líbí. Jen nevím jak přežiju nejíst - miluju jídlo! Hihi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi rtěnky vysušují rty, ale tyto opravdu nejsou ani cítit. Po jídle si to můžeš znovu přetřít, vypadá to pořád dobře. :)

      Vymazat
  3. Mám Copenhagen a je úžasná :3 už se těším, až si ji budu brát na maturáky :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Zurich a všichni mi ji neustále chválí! Nedávno jsem si pořídila také Istanbul :) Po Lingerie se také už nějakou dobu dívám, ale musím počkat, než je v Douglasu naskladní :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám v plánu si nějaké pořídit :) pár odstínů mám vybraných :)
    http://monulkov.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala jsi krásné odstíny! Já mám v hledáčku několik NYX produktů, tak snad časem. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)