středa 16. prosince 2015

Listopadové new in

Tenhle článek chystám už od listopadu a konečně jsem si teda našla ten čas a napsala ho. Jsem bohužel teď trochu nemocná a vůbec mi to nemyslí, nevěděla jsem ani, jak mám nazvat tento článek...Bohužel už je to celkem dlouho, co jsem si věci koupila, takže si většinu cen už ani nepamatuji...

Jako první tady mám slupovací masku Planet spa od Avonu. Obsahuje nějaké výtažky z kaviáru a má jen 75 ml, což mě celkem mrzí, protože je hrozně fajn. Nanesete si ji a cca 20 minut čekáte, než vám zaschne a pak si ji sloupnete. Musím říct, že mě to slupování opravdu baví, možná jsem divná, ale já si to prostě užívám! :D
Koupila jsem ji ve slevě za 79 kč.




Čistící krém od Garnier. Koupila jsem jej ve slevě za cca 60 kč. Používám ho 2x týdně zároveň s dvěma dalšími přípravky a musím říct, že moje pleť se zlepšila. :)


Dále tady máme šest kousků laků na nehty. První tři jsou od Miss Sporty, mentolový jsem zatím ještě nezkoušela, takže nemůžu posoudit, jak vypadá na nehtech. Růžový lak je potřeba několikrát přetřít, aby byl růžový tak, jako je barva v lahvičce. No a nakonec šedý lak, který mě celkem zklamal a na nehtech vypadá spíše jako nafialovělý. Cena laků je okolo 40-ti kč.


Další tři jsou od Essence a zase Miss Sporty. Ten tmavě růžový jsem ještě nezkoušela. Černý je celkem v pohodě, ale musí se nanést několik vrstev. A jako poslední je tady gelový lak od Miss Sporty. Musím říct, že mě příjemně překvapil a vydrží na nehtech více jak týden. Takže určitě doporučuji! :)


Na závěr článku jsem si připravila věci od mého taťky, které mi přivezl z Holandska.
Jako první jsem dostala oční stíny Sleek řady Storm, zatím jsem neměla příležitost je vyzkoušet, ale vypadají moc hezky a doufám, že budou tak hezky vypadat i nanesené. Je tam dvanáct barev a každá má svůj vlastní název.



A jako druhou věc jsem dostala kosmetickou taštičku (mám pocit, že z Primarku). Je moc hezká a hlavně prostorná. Hned jsem tam naházela kosmetiku, kterou nepoužívám a měla jsem ji v třech menších taštičkách.








3 komentáře:

  1. ten fialový lak som tuším aj ja nedávno kupovala :) teda ak je to on :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  2. This is great, very modern, we need today to live in now days.

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentář :)