sobota 20. května 2017

Recenze - plavky brazilky z Aliexpress

A je to tady zas! Další plavky z Aliexpressu, tentokrát brazilky. Mám na Ali v košíku, tolik plavek, že vždy nevím, pro které se rozhodnout dřív. Jelikož miluji léto, tak jsem na plavky trochu ujetá a jedny mi prostě nestačí. Nakonec jsem si tedy vybrala brazilky s halter-neck vrškem.

Když mi dorazil balíček, tak jsem ho rychle rozbalila, ale plavky jsem si vyzkoušela až po několika hodinách. Což je u mě velmi podivné, ale mám pocit, že jsem se učila a plavky nějak vypustila z hlavy. Každopádně i při rychlém pohledu jsem viděla, že vrchní díl je nějaký větší.


Co se týče materiálu, tak by se dal srovnat s plavkami, které nabízejí obchody jako New Yorker či H&M. Vzor na plavkách není úplně stejný jako na originální fotce, ale je hodně podobný. Koupila jsem si nejmenší velikost a podprsenka na mně přímo visí, ale tak já osobně nemám skoro žádná prsa, takže to bude možná i tím. 😁 Vycpávky z vnitřní strany nevypadají nic moc, ale z vnější strany to vypadá dobře.
Ze spodního dílu jsem naprosto nadšená, protože má opravdu střih brazilek a hlavně se díky zavazování přizpůsobí i více velikostem.
Plavky stály cca 225 kč a najít je můžete tady.






11 komentářů:

  1. Já se plavky z Ali nebo ebay bojím kupovat, mám totiž nekonfekční velikost, takže bych se asi nikdy nestrefila :-)Ale za to jiné blbůstky, těch kupuji mraky. Viz můj článek na blogu.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty plavky jsou vážně krásné! Škoda, že má moje kamarádka podobné jinak bych si je také koupila...
    http://lauraandlynn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež sa chystám si toto leto kúpiť z Aliexpressu, myslim že sa to oplati viac :)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi bych se bála koupit si plavky z Ali, ale tyhle vypadají krásně!♥
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, moc děkuji za hezké komentáře. :) ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Také mám plavky z ali jsou fajn , ale jelikož jsem je kupovala před těhotenstvím musím do nich zhubnout :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky přemýšlím, že si tam nějaké objednám, tyhle vypadají dobře a i jsou stejné jako na fotce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že pokud člověk narazí na plavky, které fakt sedí, tak se to hodně vyplatí. Protože to, co zaplatím za oba díly, bych v obchodě dala jen za spodní díl. :)

      Vymazat

Všem moc děkuji za komentář :)